Γιατί οι καθηγητές ξένων γλωσσών στην Ευρωδιάσταση είναι ξεχωριστοί;

1) Οι καθηγητές στην Ευρωδιάσταση είναι ξεχωριστοί γιατί τους θεωρούμε ξεχωριστούς και τους προσέχουμε! Τους επιλέγουμε πολύ προσεκτικά, τους κρατάμε χρόνια κοντά μας και τους δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αναπτύξουν τις διδακτικές τους δεξιότητες και να “ξεδιπλώσουν” τις ικανότητές τους. Τα 27 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων μας έχουν διδάξει ότι ακόμη και τα τελειότερα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών είναι άχρηστα αν δεν έχεις τους κατάλληλους καθηγητές για να τα υποστηρίξουν. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο! Ακόμη και ένας πολύ καλός καθηγητής δεν μπορεί να αποδώσει αν δεν υποστηρίζεται από ένα πολύ καλό πρόγραμμα σπουδών.

2) Οι καθηγητές στην Ευρωδιάσταση δεν είναι μόνο άριστοι γνώστες της ξένης γλώσσας που διδάσκουν. Δεν είναι μόνο φιλικοί, προσιτοί, επικοινωνιακοί, με πραγματικό ενδιαφέρον για την πρόοδο και την επιτυχία των σπουδαστών τους. Είναι καθηγητές που “παίζουν στα δάχτυλα” τις εξετάσεις ξένων γλωσσών για τις οποίες σας προετοιμάζουν. Και πως, άλλωστε, θα μπορούσε να είναι διαφορετικά μετά από δεκαετίες εμπειρίας και εκατοντάδες (κάποιοι χιλιάδες!) υποψήφιους που έχουν “περάσει από τα χέρια τους”;

Με τόσες χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους στις επίσημες εξετάσεις πτυχίων της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας, συχνά μας “προσάπτουν” (στην Ευρωδιάσταση και τους καθηγητές της) ότι είμαστε μια “βιομηχανία παραγωγής πτυχιούχων”! Θα δεχτούμε το χαρακτηρισμό!

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43